Text to Search... About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec
[name=your name] [img=https://s.pinimg.com/webapp/style/images/bg_plants_half-8e90e701.jpg] [description=your description] (facebook=#) (youtube=#) (google-plus=#) (twitter=#) (linkedin=#) (instagram=#) (pinterest=#) (behance=#)



Loading...

404

We Are Sorry, Page Not Found

Apologies, but the page you requested could not be found.

Home
Loading...

Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları


Gellert Grindelwald'ın (Johnny Depp) hapsedildiği yerden kaçışıyla birlikte büyücü ve insanlar arasındaki dengeli dünya tehlike altına girer. Nitekim Grindelwald, kendisine inananları artırmak ve büyücülerin insanlara hükmettiği bir dünya yaratmanın peşindedir. Aldus Dumbledore'un (Jude Law) isteğiyle Newt Scamander (Eddie Redmayne) Grindelwald'ı durdurma görevini üstlenir. Bu kesinlikle kolay olmayacak, Scamander'ın tüm yeteneğini ortaya koymasını gerektirecektir.
Yönetmen: Senaryo: J.K. RowlingYapımcı:  Diğer Adı: Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar 2, Fantastic Beasts and Where to Find Them 2
Grindelwald geliyor... Sonunda , Harry'nin sürekli kitaplarda geçen o ismi , dumbledore' un ve sihir dünyasının en güçlü kara büyücülerinden biri olan o adamı harika bir oyuncu ile yani Johnny Depp ile göreceğiz ve tabiki dumbledore rolünde Jude Law... Heyecanlanmamak elde değil. Eminim ki efsane bir bölüm bizleri bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.